28.5.2013

Ihanteena lähes mahdoton

Millainen on nykyajan moderni nainen?

Hänellä on toki korkea koulutus, noususuuntainen työura ja kunnianhimoa. Nykynaisella on hyvät liike-elämän taidot ja hän kehittää jatkuvasti hyvää yleissivistystään. Naisella on selkeät ja vahvat mielipiteet lähes joka asiasta, mutta hän ei kuitenkaan tuo itseään liikaa esille. Nainen menestyy lähes kaikessa, mitä hän tekee. Naisella on hyvä huumorintaju, hän osaa kertoa hauskoja juttuja ja hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa.

Omaa perhettä naisella ei ole vielä, sillä hän on halunnut keskittyä omaan hyvinvointiinsa ja työuraansa. Naisella voi olla miesystävä, mutta se ei ole välttämätöntä - onhan naisella tiivis ja laaja ystäväjoukko.

Nainen urheilee vaativan työn vastapainoksi ja hänellä onkin edustava vartalo. Rikkaan seuraelämän ja urheilun lisäksi nainen osaa rentoutua ja hemmotella itseään. Hän huollattaa mahdolliset rakennekyntensä ja ripsenpidennyksensä säännöllisesti ja muistaa hierotuttaa näyttöpäätetyön jumiuttamia hartioitaan. Lisäksi nainen viihtyy auringossa, lukee aikakauslehtiä ja päivittää profiilejaan sosiaalisessa mediassa.

Oletko nykyajan moderni nainen? Haluaisitko olla?

Entä miten se on käytännössä mahdollista?

Kuva: kristiinarebane.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti