20.9.2016

Meistä voi tulla mitä tahansa

Kirjoittaminen on minun juttuni. Rakastan kirjoittamista, koska sanojen ja lauseiden tuottaminen ja niistä järkevän kokonaisuuden muodostaminen pakottaa ajattelemaan. Kirjoittaessa minun on pakko kaivella ajatukseni tietoiseen käsittelyyn, jäsennellä ja luokitella niitä, miettiä niitä eri näkökulmista ja yhdistellä niihin muita ajatuksia. Kirjoittaminen on minun tapani ilmaista itseäni.

Eräänä kauniina päivänä treenailimme yhdessä Mielen jumppa -blogia pitävän kaverini Ilonan kanssa. Ilona pitää blogia Wellnesstieto-hyvinvointisivustolla. Wellnesstieto on inspiroiva hyvinvointisivusto, joka suhtautuu hyvinvointiin kokonaisvaltaisella ja pohdiskelevalla otteella. Sivusto laittaa pohtimaan, mitä hyvinvointi tarkoittaa ja mikä sen rooli on omassa elämässä. Totesimme Ilonan kanssa, että Wellnesstieto on juuri sitä, mistä minä kirjoitan.

Minusta tuli kirjoittaja Wellnesstietoon. Kirjoitan sivustolle samoista teemoista kuin tänne omaan blogiini: hyvinvoinnin roolista ja sen kehittämisestä. Pohdin, mitä hyvinvointi on, mistä se koostuu ja miten sitä voisi lisätä omassa elämässä niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin. Wellnesstiedon teksteissäni pyrin pureutumaan teoriaa syvemmälle ihan konkreettisiin asioihin. Kirjoitan asioista ilmiön sisällä.

Minusta on hassua, miten kätevästi kaikki kävi. Yhtäkkiä haaveesta kirjoittaa jonkun hyvinvointisivuston kautta tulikin totta. Ymmärsin, että unelmoinnin voi muuttaa teoiksi, kun unelmiin suhtautuu tavoitteina. Opin, että a) kannattaa sanoa itselle ja muille ääneen, mitä haluaa ja b) verkostojen avulla voi tapahtua mitä tahansa. Kun unelmista puhuu, joku voi kuulla ja kertoa, mitä kannattaa konkreettisesti tehdä, että unelma muuttuisi teoiksi.

Kannattaa varoa - jos uskaltaa puhua unelmista, niistä saattaakin tulla totta.


Wellnesstiedossa julkaisemani tekstit löytyvät kirjoittajaprofiilini kautta osoitteesta http://www.wellnesstieto.fi/author/merianna-rossi/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti